Keresztes Ildikó ♥ Az aranytorkú művésznő és az X-Faktor volt mentora
Ildi drága :)

Keresztes Ildikó Erdélyi származású, Marosvásárhelyen született augusztus 8.-án. 1985 óta a pályán lévő magyar rockénekesnő, színművésznő. 5 szólólemeze van. Emellett készül egy új. Rengeteg színházi fellépése volt, köztük amiben napjainkban játszik a Vöröslámpás ház c. előadásban.2011-ben megjelent 5. szoló albuma A démon, aki bennem van címmel, és az X-Faktor 3. szériájának ismételten egyetlen női mentora lett. 2x is szerepelt az Eurovíziós dalfesztiválon kitünő sikerekkel. 2014-ben ünnepelte a 25. jubileumi évét és az 50. születésnapját egy hatalmas koncerttel a Symában, előtte pedig megjelent a könyve is A sokoldalú díva őszinte vallomása néven.


http://www.kepfeltoltes.hu/150826/i9n99okvrgu6qv89irfq_www.kepfeltoltes.hu_.png

Főoldal Keresztes IldiOldalMédia ExtraFellépései

http://passzio.hu/kepek/rockmuzeum/2012/Keresztes_Ildiko-01-2011.jpghttp://www.mistraliroda.hu/eloado_kepek/kep3170.jpghttp://kepkezelo.com/images/0m2580twen1qvkr9rnm3.jpghttp://kepkezelo.com/images/tgx2kwvp6t55qwcfckr.jpg

 
Itt láthatod

Élőben:

2016.07.22. 21:30
Hajdószoboszló, Rock Café
Akusztik koncert (18:00 órától dedikálás a fagyizóban)

2016.07.23. 21:30
Zánka

2016.07.24. 22:00
Szabárd

2016.07.30. 21:00
Csicser (SK)

 
Fan Club

Ez itt M.o talán első Keresztes Ildikó rajongói fan clubja a gp-n.Ha szereted Ildit nincs más dolgod mint csatlakozni. Többet szeretnél erről tudni? Katt a képre.

http://kepkezelo.com/images/ibtcj0rsfw3vx21o9z6k.jpg

 
Beszélde

 

Pár szabály mielött irnál:

-1 szerkesztő van,,-Jenny

-NE hirdess!
-Cseréket itt kérhetsz!

-NE irj más nevében!
-NE
káromkodj/szidd Ildit/az oldalt!

  

 
Elit csere

http://bijoukaleidoscope.com/wp-content/uploads/2010/05/itscomplicated11.jpg
http://passzio.hu/kepek/CLS/Ruzsa_Magdi-Ordogi_Angyal.jpghttp://fc03.deviantart.net/fs71/i/2010/198/0/4/Anime_icon_11_by_Vorp.jpghttp://images4.wikia.nocookie.net/__cb20101102003042/buffyfanfiction/images/a/ac/ImagesCABDLIDR.jpghttps://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/f3/73/c3/f373c33ec535635dcf8576f54f675afe.jpg
http://images5.fanpop.com/image/photos/29200000/Amanda-S-amanda-seyfried-29241741-891-652.jpghttp://easysector.com/wp-content/uploads/2015/12/celine-dion_111.jpg

Ha lekerültél annak egyetlen szimpla oka lehet. Én sem voltam kint nálad :)

 
Nyilatkozat

Az oldal kapcsolatban áll Keresztes Ildikóval, és néhány barátjával is, valamint zenekarával és menedzserével. Az oldal rajongói lap, amit itt találsz 99,9%-ban saját írás! Ha valami nem azt mindig feltüntetem. Az oldalról lopni szogurúan TILOS!! Következményekkel jár ha még is megtörténik! Az oldal nem keres t. szerkesztőt mivel csak 1 szerki van és lesz is aki én lennék Jenny.

(c) - 2010- keresztes-ildiko.gp

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
CSS Codes
Ildi ♥

After-X

2010.10.13. 19:51, Jenny

Feltettem 3 új részt az After-X adásából. Az elmaradt 5-6 adást:
5. adás
6. adás
Valamint egy újjat amit nemrég adtak le a 8. adást:
8. adás
Aztán új Kedvenc kép is került fel. Nagyon cuki rajta :D Nekem igen tetszik ez a kép :)

Dizii,jegyvásárlás

2010.10.12. 19:22, Jenny

Készül az új dizi, dolgozom rajtah minnél szebb legyen addigis legyetek türelemmel :P Az Itt láthatod menüpontba új esemény került fel méghozzá az X-faktor szombat utáni adásáról. Jegyek már rendelhetőek ITT. Mint úgy a most szombatira/ amíg elnem fogy/ és a 23.-ira is.
21:15= Elkészült, remélem tetszik :)

Blogbejedzése

2010.10.11. 18:22, Jenny

Még csak 3 napos az oldal szóval modulozgatás megy gőz erővel :)) Ehez képest azthiszem már elég sok dolog megtalálható :) Most hoztam egy új modult a Média menüpontba-->Interjúk-->X-faktorról. Ez egy hivatalos oldalra irt blogbejedzése szóval mindezt ő irta. Máshol nemszeretném viszont látni, azthiszem ez alap :)
Még jövök modulokkal,lehet új dizi is lesz de még töriznem kell -.-", de aztán itt is vagyok :D
Ma a média menüt csinálom, 2 új dolog került fel az X-faktor adásai és az After-x. Ma az After-x Részeit teszem fel. Regizned kell h megtudd nézni ezeket,akárcsak az X-faktor részeihez is. 1 videót kikéve, hogy mégis lássátok nem hiába regiztek :) Szóval a Média menüt nézegessétek mert ott lesznek ma változások :) Egészen estig ezzel fogok foglalkozni, ugyhogy már nemis irok ide, hiszen tudjátok mi a friss :)

Linkelés

2010.10.10. 14:27, Jenny

Meghoztam egy új modult Díjai és jelölések néven. Nézzétek meg! :)
Aztán a Keresztes Ildi modult linkelem be majd késöbb kitöltöm őket. Ezzel elleszek egy darabig irok ha megvan :)
Késöbb:
Belinkeltem az összes modult a Keresztes Ildi részben, mint ahogy azt ígértem. Sőt mi több már megis irtam egy modult a Szinpadi szokásait. És még folytatom a töltögetést :)
Közben készülnek a modulok :) A legújjab ami alkészült 25. évforduló néven fut. Amúgy amik feketével vannak azok már kivannak töltve így tudjátok megkülönböztetni melyik van meg és melyiken dolgozom még :) Mostantól ilyen felsorolás szerűen fogom majd irni ha valami még készen van:
- Kifutón
- Csak játszom albumról
-Megirtam az oldal nyilatkozatát, bal oldalt lent megtalálható
-Björn Lodinnal interjú
-Belefogyott a felkészülésbe
-Vígasz énekelve
-"A nevem" című dalról

Modulok

2010.10.09. 18:13, Jenny

Megcsináltam a kezdő modult "Ildi drága :)" néven a cseréknek is szóltam, " Amin dolgozik" oldal menü is készen van. Aztán előkészítettem a Keresztes Ildi modult, teljesen kész az Oldal modul és a Fellépései. Média modul is elővan készítve, abból az Interjúk közül már kettő fel is kerül
Femina-2010 auguszt. 27.
Bors-2010 auguszt. 09
-neveken. Ezeket már megnézhetitek. Pár perc és A hang *-* oldal modulba is felkerül egy nagyon szép videó :) Aztán majd irok ha van még vmi :)
Késöbb:
- Új modul oldalra Itt láthatod néven.
- Az Extra modult is előkészítettem

Nos hát elmúlt fél 10 ezlesz az utolsó késöbbinél késöbbi hír amit hozok :D Feltettem ezeket a modulokat:
Biográfia
Diszkográfia

A diszkográfiával rengeteget dolgoztam,remélem tetszik és jól kiigazodtok rajta :) Köszönöm azt a sok látogatót akik ma jöttek *-* és azoknakis akik nem utasították vissza továbbra sem a cserét :) Hnap Ismét jövök :D

Divat bemutatón

2010.10.09. 15:30, Jenny

Budapest –  Hihetetlen kettősség rejtőzik Keresztes Ildikóban! Az X-Faktor zsűrijének egyetlen női tagja utcán smink nélkül, szinte lehajtott fejjel, szürke kis egérként közlekedik, hogy minél kevesebben ismerjék föl, ezzel szemben a Sugarbird divatbemutatóján manökenjeként kirobbanó formában lévő bombanőként lejtett a színpadon. A férfiak teljesen el voltak ájulva tőle, nem is gondolták, hogy ennyire jó nő Ildikó, aki a bemutató után  nem győzte fogadni a gratulációkat, a dicsérő szavakat.

-  Nagyon jól éreztem magam ezekben a klassz ruhákban! Ez volt  a második alkalom, hogy kifutóra álltam, évekkel ezelőtt fehérneműt kellett bemutatnom, de az sokkal neccesebb volt. Most olyat  már nem vállalnék, mert amikor nézem a manökeneket a kifutón, kicsit sajnálom őket, mert a férfiak úgy mustrálják őket, mint valami húsdarabot. Van egy elég exhibicionista szakmám, ahol lehetőségem van mutogatnom magamat különféle sminkekben, ruhákban, ezért a normál életben már nincs erre igényem  Elfáradok. Szeretek smink nélkül utcára menni, és egyszerűen felöltözni. Ráadásul a magánéletben szemérmes vagyok, úgy közlekedek, mint egy sündisznó - mondta Ildikó, aki nem készült különösebben a bemutatóra.- Tornának és a jó géneknek köszönhető az alakom, nem fogyóztam. Mindig is érdekelt a fotózás, és az esztétikum, én is megnézem a jó csajokat. Lehet, hogy kedvet kapok a divatbemutatókon való szerepléshez, csak még meg kell szoknom ezeket a nagyon magas sarkú cipőket. Végig attól rettegtem, hogy orraesek – nevetett az énekesnő.

Külsöségek, cserék

2010.10.09. 13:29, Jenny

Szijasztok, tegnap feltettem az új dizit a fejli nagyon tetszik imádom ezt a képet róla :D A css nem a legjobb, de egyenlőre ez marad. Szintén tnap a kedvenc kép oldalmodulhoz került fel egy kép. Még készültem különböző oldal menükkel és az Amin dolgozik modult is kikell töltenem. Ezek szerintem ma meglesznek. A további terv az hogyha ezek megvannak szólok a cseréknek a téma váltásról, aki elöbb észreveszi mint pl. Sweet Child és ír h kicseréli az ikonom akkor azt megköszönöm :)

Oldaltéma váltás!!

2010.10.08. 20:13, Jenny

Igen jól olvassátok. Magyarázat egyszerű:Nagyon kevés a hír Jennről és bár még mindig szeretem ugy ahogy a sorozatot is van egy új hatalmas imádnivaló művésznő!! akiről feltétlen kell egy oldal :)) Öszintén egyetlen 1-et sem találtam róla. Na most akkor lesz :) Sok-sok, inkább rengeteg teendőm lesz de mindent megteszek :D Nem külföldi sztár, magyar Erdélyi származású csodálatos hangal rendelkező nő. Kilehetne más mint az X-faktor zsűritagja Keresztes Ildikó :) Anyit elárulhatok h egyetlen olyan magyar sztár akit enyire szeretek,hogy oldalam legyen róla :)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!